Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!


Onze missie is niet alleen om een actuele voorbeeldportefeuille te bieden, maar ook om zo veel mogelijk informatie en kennis daaromheen eenvoudig toegankelijk te maken. Dividendbeleggen is immers in Nederland/Europa nauwelijks bekend als beleggingsvorm. Wanneer je belegt met een bepaalde doelstelling voor ogen, dan is het vergroten van je kennis belangrijk. Het gaat om jouw geld.

In de Academy vind je alle workshops, trainingen, webinars, consult-mogelijkheden etc. en andere events in de komende tijd. Ook een coaching/consulting afspraak met een van onze ambassadors kun je hier aanvragen; de ervaring leert dat een dergelijk consult in korte tijd een sterke bijdrage levert aan jouw kennis.


17 mei 2022 – 19:00 – 20:00 uur
Webinar: Hoogdividend beleggen voor de middellange of lange termijn?

Het is verleidelijk om uit de Voorbeeldportefeuilles te kiezen voor de hoogste dividenden. Maar er kunnen ook redenen zijn om te kiezen voor zogenaamde dividend-groeifondsen. Die beginnen met een wat lager dividend, maar bieden extra kansen voor de lange-termijnbeleggers. Welke dat zijn, hoor je tijdens dit webinar.
Gratis


23 augustus 2022 – 19:00 – 20:00 uur
Webinar: Portefeuille-review & kwartaal-update
Voor abonnees die die bekend zijn met de basisprincipes van hoogdividend-beleggen.

Abonnees op het Active Income Plan van Beter beleggen dan de bank ontvangen maandelijks de uitgebreide nieuwsbrief met achtergrondinformatie over ontwikkelingen rond hoogdividend-beleggen en de Voorbeeldportefeuille.
Maar veel abonnees stellen het op prijs om af en toe rechtstreeks met de auteur te communiceren. Daarom houden we regelmatig een speciaal webinars voor deze groep.

Gratis voor AIP-abonnees


Binnenkort volgt nieuw datum
Workshop hoogdividendbeleggen (Gevorderden)Woerden

Deze workshop in Woerden is vooral bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met hoogdividend-beleggen en die hun kennis verder willen verdiepen. Maar ook als je nog niet zo veel ervaring hebt, ben je van harte welkom. Want behalve een uitgebreide toelichting op hoogdividend-beleggen door de auteur van het boek Fred Hendriks met vele tips en handreikingen, wordt er tijdens zo’n workshop ook veel kennis uitgewisseld tussen ervaren en minder ervaren hoogdividend-beleggers. En vragen staat vrij natuurlijk. Dit alles in een informele omgeving. Zonder uitzondering worden de bijeenkomsten dan ook hoog gewaardeerd.

U leert onder andere:

  • Hoe werkt dividend (inkomensgericht) beleggen
  • Hoe uw portefeuille zo veilig mogelijk op te bouwen
  • Welke verschillende typen HD-fondsen komen in aanmerking
  • Welke selectie/keuze-criteria worden toegepast
  • Hoe optimaal gebruik te maken van (verschillende) brokers
  • Hoe rendement en risico in te schatten

Voor de workshops wordt een dagdeel (4-5 uur)uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie, onder meer aan de hand van praktische voorbeelden en eigen ervaringen van de deelnemers. Zo’n workshop kost €160,- (incl btw), inclusief koffie en lunch. Deelnemers ontvangen gratis het boek “Beter beleggen dan de bank”.

Indien de Workshop gecanceld moet worden vanwege Corona-maatregelen vanuit de overheid, wordt het deelnemersbedrag volledig teruggestort.

Bij de Workshops krijgt de 2e deelnemer 50% korting. Gebruik voor aanmelding van de 2e deelnemer de kortingscode die je toegezonden krijgt na aanmelding van de 1e deelnemer

VOLGEBOEKT


Beleggen.com webinars

Fred Hendriks houdt regelmatig webinars bij de beleggingswebsite Beleggen.com. Zodra er een nieuwe datum bekend is, melden we dat hier.

Donderdag 19 mei  
Beleggen voor (extra) inkomen; sleep well at night

Meer info: beleggen.com


We kunnen je ook persoonlijk helpen met het (verder) opbouwen van je portefeuille of met je “sparren” over jouw situatie. Dat kan via een Consult-online of een Consult-on-site met Fred Hendriks of een van onze ambassadors.