Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!


Onze missie is niet alleen om een actuele Voorbeeldportefeuille te bieden, maar ook om zo veel mogelijk informatie en kennis daaromheen eenvoudig toegankelijk te maken. Dividendbeleggen is immers in Nederland/Europa nauwelijks bekend als beleggingsvorm. Wanneer je belegt met een bepaalde doelstelling voor ogen, is het vergroten van je kennis belangrijk. Het gaat om jouw geld.

Dinsdag 12 maart 2024 | 19:00 – 20.00 uur
Gratis webinar Kennismaken met Income-beleggen
Voor starters en beleggers, met of zonder ervaring

Je hebt wellicht zelf al de eerste stappen gezet op het gebied van beleggen. Een aanbieding van de bank gehad voor een van hun beleggingsfondsen. Of een reclame gezien van een van de pensioenbeheerders die het graag voor je zouden willen doen. Maar je wilt het eigenlijk toch liever zelf doen. Want waarom zou je banken en pensioenbeheerders spekken? Het gaat toch om jouw toekomst?

Maar je zit nog met wat vragen. Daarvoor is dit gratis webinar bedoeld. We leggen je precies uit hoe hoog-dividendbeleggen in de VS werkt, waarom men daar veel hogere dividenden uitkeert en wat je ervoor moet doen. Want als je dat eenmaal weet, kun je rustig slapen als belegger.

19 maart 2024 | 19:00 – 20:00 uur
Webinar: Portefeuille-review & kwartaal-update
Voor abonnees die die bekend zijn met de basisprincipes van hoogdividend-beleggen.

Abonnees op het Active Income Plan van Beter beleggen dan de bank ontvangen maandelijks de uitgebreide nieuwsbrief met achtergrondinformatie over ontwikkelingen rond hoogdividend-beleggen en de Voorbeeldportefeuille.
Maar veel abonnees stellen het op prijs om af en toe rechtstreeks met de auteur te communiceren. Daarom houden we regelmatig een speciale webinar voor deze groep.

Gratis voor AIP-abonnees

13 april 2024 | 10:00 uur – 14:30 uur | Woerden
Workshop Introductie hoog-dividendbeleggen
Leer in één dag de grondbeginselen van hoog-dividendbeleggen

Een workshop onder leiding van Fred Hendriks waar starters en beleggers met enige ervaring horen hoe ze kunnen instappen met hoog-dividendbeleggen. Waar moet je rekening mee houden? Welke fondstypen komen in aanmerking? Hoe kies je de goede broker? Enzovoort. En uiteraard kun je al je vragen voorleggen op die zaterdag.

Kostren €185,-

Persoonlijk consult

We kunnen je ook persoonlijk helpen. Hoe begin je met hoog-dividendbeleggen? Hoe werkt een broker en hoe hou ik alles bij? Dat kan via een Consult-online of een Consult-on-site met Fred Hendriks of een van onze ambassadors.