Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!


Onze missie is niet alleen om een actuele Voorbeeldportefeuille te bieden, maar ook om zo veel mogelijk informatie en kennis daaromheen eenvoudig toegankelijk te maken. Dividendbeleggen is immers in Nederland/Europa nauwelijks bekend als beleggingsvorm. Wanneer je belegt met een bepaalde doelstelling voor ogen, is het vergroten van je kennis belangrijk. Het gaat om jouw geld.

7 oktober | 10:00 uur – 14:00 uur
Workshop Introductie hoogdividend-beleggenWoerden

Deze workshop in Woerden is bedoeld voor degenen die zich in willen werken in hoog dividend beleggen ofwel “beleggen voor inkomen”. Ook als je net bent begonnen en je je kennis verder verdiepen ben je van harte welkom. Ook omdat volop gelegenheid is om je vragen naar voren te brengen. En je kunt waarschijnlijk ook wat opsteken van de ervaringen van de andere deelnemers aan de workshop.

De auteur van het boek, Fred Hendriks, is de docent, soms geassisteerd door een van de BBddB-Ambassadors. Dit alles vindt plaats in een informele sfeer. Zonder uitzondering worden onze workshops dan ook hoog gewaardeerd.

U leert onder andere:

  • Wat is dividend?
  • Waarom is dividend essentieel voor het rendement bij beleggen?
  • Hoe begin ik met hoogdividend-beleggen?
  • Hoe gebruik ik de Voorbeeldportefeuille?
  • Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn broker-account (met live demo/voorbeelden)
  • Hoe maak ik een plan maken voor (extra) inkomen?
  • Waar let ik op bij de opbouw van mijn portefeuille?
  • Wat zijn de risico’s?

Voor de workshops wordt een dagdeel (4 uur) uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie; Deelnemers ontvangen direct na aanmelding gratis het E-boek “Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen”.

Kosten: €175,-

Nog 2 plaatsen vrij

25 november 2023 | 10:00 uur – 16:00 uur
Het eerste Nederlandse symposium over:
FINANCIAL FREEDOM MET AMERIKAANSE HOOGDIVIDENDAANDELEN – De Bilt

Voor de eerste keer wordt in ons land een symposium georganiseerd specifiek over Hoog dividend beleggen in de VS. Daar kun je persoonlijk kennismaken met de auteur van het boek hierover Fred Hendriks, de Ambassadors van Beter beleggen dan de bank, andere experts en natuurlijk collega-beleggers. In de diverse lezingen wordt ingegaan op de verschillende aspecten van “beleggen voor inkomen”.

Kosten €95,- (abonnees €75,-)

12 december 2023 | 19:00 – 20:00 uur
Webinar: Portefeuille-review & kwartaal-update
Voor abonnees die die bekend zijn met de basisprincipes van hoogdividend-beleggen.

Abonnees op het Active Income Plan van Beter beleggen dan de bank ontvangen maandelijks de uitgebreide nieuwsbrief met achtergrondinformatie over ontwikkelingen rond hoogdividend-beleggen en de Voorbeeldportefeuille.
Maar veel abonnees stellen het op prijs om af en toe rechtstreeks met de auteur te communiceren. Daarom houden we regelmatig een speciale webinar voor deze groep.

Gratis voor AIP-abonnees

Persoonlijk consult

We kunnen je ook persoonlijk helpen met het (verder) opbouwen van je portefeuille of met je “sparren” over jouw situatie. Dat kan via een Consult-online of een Consult-on-site met Fred Hendriks of een van onze ambassadors.