Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!


Onze missie is niet alleen om een actuele voorbeeldportefeuille te bieden, maar ook om zo veel mogelijk informatie en kennis daaromheen eenvoudig toegankelijk te maken. Dividendbeleggen is immers in Nederland/Europa nauwelijks bekend als beleggingsvorm. Wanneer je belegt met een bepaalde doelstelling voor ogen, dan is het vergroten van je kennis belangrijk. Het gaat om jouw geld.


14 februari 2022 | 19:00 – 20:00 uur
Webinar: Portefeuille-review & kwartaal-update
Voor abonnees die die bekend zijn met de basisprincipes van hoogdividend-beleggen.

Abonnees op het Active Income Plan van Beter beleggen dan de bank ontvangen maandelijks de uitgebreide nieuwsbrief met achtergrondinformatie over ontwikkelingen rond hoogdividend-beleggen en de Voorbeeldportefeuille.
Maar veel abonnees stellen het op prijs om af en toe rechtstreeks met de auteur te communiceren. Daarom houden we regelmatig een speciaal webinars voor deze groep.

Gratis voor AIP-abonnees


26 november 2022 | 10:00 uur – 15:00 uur
Workshop hoogdividend-beleggen (Gevorderden)Woerden

Deze workshop in Woerden is vooral bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met hoogdividend-beleggen en die hun kennis verder willen verdiepen. Behalve een uitgebreide toelichting op hoogdividend-beleggen door de auteur van het boek Fred Hendriks met vele tips en handreikingen, wordt er tijdens zo’n workshop ook veel kennis uitgewisseld tussen hoogdividend-beleggers. En vragen staat vrij natuurlijk. Dit alles in een informele omgeving. Zonder uitzondering worden de bijeenkomsten dan ook hoog gewaardeerd.

U leert onder andere:

 • Hoe werkt dividend (inkomensgericht) beleggen
 • Hoe uw portefeuille zo veilig mogelijk op te bouwen
 • Welke verschillende typen HD-fondsen komen in aanmerking
 • Welke selectie/keuze-criteria worden toegepast
 • Hoe optimaal gebruik te maken van (verschillende) brokers
 • Hoe rendement en risico in te schatten

Voor de workshops wordt een dagdeel (4-5 uur)uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie, onder meer aan de hand van praktische voorbeelden en eigen ervaringen van de deelnemers. Zo’n workshop kost €170,- (incl btw), inclusief koffie en lunch. Deelnemers ontvangen gratis het boek “Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen”.

Indien de Workshop gecanceld moet worden vanwege Corona-maatregelen vanuit de overheid, wordt het deelnemersbedrag volledig teruggestort.

Kosten: €170,- Volgeboekt


13 december 2022 | 19:00-20:00 uur
WEBINAR: Beleggen voor  inkomen met Amerikaanse Preferente  aandelen: rustig en veilig

Amerikaanse Preferente aandelen bieden een solide basis voor als je wilt beleggen om inkomen uit te genereren. Het dividend is vast en wordt uitbetaald per maand of per kwartaal. Als je je aan een paar simpele regels houdt, kun je er eenvoudig van profiteren. In dit webinar geven we de nodige handvaten.


14 januari | 10:00 uur – 14:00 uur
Workshop hoogdividend-beleggen (Starters)Woerden

Deze nieuwe workshop in Woerden is bedoeld voor degenen die nog moeten starten met “beleggen voor inkomen” of zij die er net mee zijn begonnen en die hun kennis verder willen verdiepen.
De workshop is ook bedoeld voor hen die zich willen oriënteren op de vraag of, en zo ja op welk wijze, hoogdividend-beleggen voor hun de juiste beleggingsstrategie is voor de (nabije) toekomst. Het verwerven van (extra) inkomen met behoud van kapitaal, daar gaat het om.

De auteur van het boek, Fred Hendriks, is de docent, veelal geassisteerd door een van de BBddB-Ambassadors. Tijdens zo’n workshop wordt ook kennis uitgewisseld tussen de deelnemers zelf. En vragen staat vrij natuurlijk. Dit alles vindt plaats in een informele sfeer. Zonder uitzondering worden onze workshops dan ook hoog gewaardeerd.

U leert onder andere:

 • Wat is dividend?
 • Waarom is dividend essentieel voor het rendement bij beleggen?
 • Hoe begin ik met hoogdividend-beleggen?
 • Welk plan is voor mij het meest geschikt. En hoe gebruik ik de Voorbeeldportefeuille?
 • Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn broker-account (met live demo/voorbeelden)
 • Hoe maak ik een plan maken voor (extra) inkomen?
 • Waar let ik op bij de opbouw van mijn portefeuille?
 • Wat zijn de risico’s?

Voor de workshops wordt een dagdeel (4 uur) uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie; met name hoe starters zich praktisch verder kunnen ontwikkelen in deze aanpak. Deelnemers ontvangen gratis het boek “Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen”.

Kosten: €139,-

Nog 7 plaatsen beschikbaar


Nieuwe belegger?

Je denkt er regelmatig over na of beleggen iets voor jou is. Maar je twijfelt nog. Vanwege de mogelijke risico’s, het gedoe met banken en brokers en de wisselende verhalen die je over beleggen te horen krijgt. Speciaal voor die mensen hebben we een aantrekkelijk pakket-aanbieding “Income Investing” samengesteld.

 • Boek “Permanent Inkomen met Amerikaanse dividend-aandelen” (t.w.v.€20,99,-).
 • Deelname aan de klassikale workshop “hoogdividend beleggen starters” (t.w.v. €139,-). Of naar keuze 1 uur persoonlijk online-consult (t.w.v. €139,-).
 • Jaarabonnement op het Active Income Plan (toegang tot Voorbeeldportefeuille met ca. 50 fondsen, maandelijkse nieuwsbrief, webinars etc.) (t.w.v. €195,-).

Je betaalt geen €355,- maar €295,-


Beleggen.com webinars

Fred Hendriks houdt regelmatig webinars bij de beleggingswebsite Beleggen.com. Zodra er een nieuwe datum bekend is, melden we dat hier.

Meer info: beleggen.com


Persoonlijk consult

We kunnen je ook persoonlijk helpen met het (verder) opbouwen van je portefeuille of met je “sparren” over jouw situatie. Dat kan via een Consult-online of een Consult-on-site met Fred Hendriks of een van onze ambassadors.