KIES EEN ABONNEMENT

Active Income Plan

Easy Income Plan

Kies zelf voor een financieel zekere toekomst
Het Active Income Plan is bedoeld voor beleggers die een ruime keuze willen hebben in hoogdividend-fondsen. De Voorbeeldportefeuille is opgebouwd uit zo’n 50 stabiele fondsen, verdeeld in vijf typen waarmee vrijwel alle sectoren worden afgedekt, van onroerend goed tot high-tech. Dat zorgt voor een goede spreiding van je beleggingen.
Het zijn allemaal fondsen waarbij het dividend gedurende langere tijd (soms vele jaren) consequent en controleerbaar wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders.
Je kunt zelf kiezen welke fondstypen je voorkeur hebben en hoeveel en hoe vaak ze uitbetalen. Zowel laag-, midden-, als hoogrisico-fondsen maken deel uit van de portefeuille.
Alle fondsen in de portefeuille kun je dagelijks kopen en verkopen op de bekende beurzen van Amerika, via gerenommeerde Nederlandse brokers.
Je bent je eigen fonds­beheerder met je eigen dividendstrategie. En je betaalt geen beheerskosten aan een financiële instelling.
Doelstelling van het Active Income Plan is een rendement van gemiddeld 9-10% per jaar.
Meer info | Bekijk actuele dividend percentages

Laat de beurs het werk doen
Het Easy Income Plan is bedoeld voor starters met nog weinig ervaring of beleggers die niet veel tijd hebben om de beurs te volgen. Je kunt het Plan gebruiken om vermogen op te bouwen wat je later kunt gebruiken voor (extra) pensioen.
Of om regulier inkomen uit je vermogen te halen.
De Voorbeeldportefeuille omvat 10-12 hoogdividend-fondsen; uitsluitend Amerikaanse beleggingsfondsen.
In de VS bestaan ca. 500 beursgenoteerde beleggingsfondsen, de zogenaamde Closed end Funds (CEF). Ze worden uitgegeven en beheerd door de grote Amerikaans financiële instellingen. Belangrijkste doelstelling is om inkomsten te genereren voor haar aandeelhouders in de vorm van stabiel maand- of kwartaaldividend.
D.m.v. een CEF-portefeuille beleg je automatisch gespreid in groot aantal onderliggende aandelen, obligaties, enz.
Veel muteren is niet nodig. Beleggen in CEF’s is daarom een van de veiligste manieren om je geld te laten groeien. En je slaapt er rustig bij.
Doelstelling van het Easy Income Plan is een rendement van gemiddeld 8% per jaar.
Meer info | Bekijk actuele dividend percentages