Mocht je liever persoonlijk advies/hulp wensen over beleggen in hoogdividendfondsen eventueel in relatie tot je overige financiële planning, dan bieden we die mogelijkheid in de vorm van een persoonlijke service die in samenwerking met onze ambassadors wordt ingevuld. Voor zowel beginnende als ervaren spaarders/beleggers kan dat het verschil maken.
Op deze pagina kun je een (betaald) consult aanvragen. Aan de hand daarvan bekijken we wie je het best kan helpen. De betreffende specialist neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard kun je onze Ambassadors ook rechtstreeks benaderen.Fred Groen

Expert hoogdividend-beleggen | Financieel planner

Sinds 1980 werk ik in de financiële dienstverlening en als financieel adviseur ben ik sterk geïnteresseerd in vermogensplanning en inkomensplanning. Het behalen van een realistisch rendement is de belangrijkste component om doelen te realiseren die mensen hebben. Denk aan aflossen hypotheek, pensioen of eerder stoppen met werken, sabbatical, studie kinderen, beleggen voor de kleinkinderen, grote uitgave in de toekomst, op peil houden levensstijl en nog meer.
Ik ben beschikbaar om tekst en uitleg te geven over de mogelijkheden van “Beter beleggen dan de bank” en op basis van een betaald consult te werken aan de juiste samenstelling van een passende portefeuille op basis van je wensen, inventarisatie risico’s en periodieke toetsing van je beleggingsportefeuille. Speciaal voor beleggers die een persoonlijke begeleider zoeken om mee te sparren en een langere periode wensen samen te werken met een ervaren deskundige op gebied inkomensgericht beleggen heb ik een aanvullend service-abonnement ontwikkeld, dat ik je graag toestuur per mail.

Locatie: Regio’s Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
E: beterbeleggendandebank@xs4all.nl
T: 0624850125Frank van Asten

Ervaringsdeskundige hoogdividend-beleggen

Ik werk mijn hele carrière in de IT sector en de afgelopen vijftien jaar heb ik hier mijn eigen bedrijven in gehad. Ik heb altijd een deel van mijn spaargeld belegd. Ruim 20 jaar geleden begonnen met beleggingsfondsen, maar door de jaren heen tot de conclusie gekomen dat stijgingen leuk zijn, maar als de markt daalt is het resultaat op zijn best nul en feitelijk had ik dan nog steeds niks achter de hand. Vijf jaar geleden het boek van Fred Hendriks over Hoog Dividend beleggen in de VS gelezen en vervolgens gestaag een flinke portefeuille opgebouwd die nu jaarlijks een aanzienlijk dividend uitkeert, met een rendement van 8%+.
In die tijd heb ik veel lessen geleerd hoe je zo’n portefeuille opbouwt, wat je wel kan verwachten en wat zeker niet, hoe je deze goed spreidt, hoe je deze bijhoudt, hoe je op een eenvoudige manier informatie over de verschillende posities vindt. En hoe je geen hartaanval moet krijgen op het moment dat de waarde van je portefeuille daalt.
Graag deel ik die kennis in de vorm van een consult met uitleg hoe je een gespreide portefeuille opbouwt, inclusief het herbeleggen van je dividend. Dit kan persoonlijk of via teams of zoom.

Locatie: Heel Nederland
E: Frank.van.Asten@gmail.com
T: 0623711904 (maar dan graag via Whatsapp)Peter Bruijgom

Ervaringsdeskundige hoogdividend-beleggen

Ex-wijnhandelaar die zaak heeft verkocht en tegenwoordig fulltime belegt in hoog dividendaandelen en opties.

Ik kom graag bij u thuis om uit te leggen hoe hoogdividend-beleggen werkt volgens de “Beter beleggen-methode”. Binnen ongeveer twee uur zult u de methodiek begrijpen en bent u in staat om zelf een HD-portefeuille op te starten.

Locatie: Amstelveen e.o. (werkgebied straal rondom Uithoorn circa 125 km)
E: hbloem@xs4all.nl
T: 0653440029Jos Rutten

Expert hoogdividend-beleggen

Als controller bij WEPA Nederland B.V. en parttime ondernemer heb ik ruim 30 jaar ervaring in de wereld van financiën, ICT en logistiek. Ik combineer ervaring in financiën en automatisering met een drive voor vernieuwing. In de afgelopen 30 jaar heb ik diverse vormen van beleggen toegepast. Sinds enkele jaren ben ik mij specifiek gaan toeleggen op beleggen volgens de methodiek van ‘Beter beleggen dan de bank’.
Wat kunt verwachten van onze dienstverlening in relatie tot dividend-beleggen? In welke aandelen kan er belegd worden, welke informatie is er op het internet te vinden, keuze voor een broker, maar ook wat is de impact van vreemde valuta en belastingen.
Als uw sparringpartner kan ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met inkomensgericht beleggen (oftewel dividend-beleggen) inzetten om u op weg te helpen met deze manier van beleggen. Door middel van een pragmatische aanpak wordt de inhoud en het beheer van een rendabele portefeuille stap voor stap vormgegeven.

Locatie: Heel (werkgebied Limburg en Zuidoost-Brabant)
E: jos.rutten@adviesbureaurutten.nl
T: 06-54225089
W: www.adviesbureaurutten.nlPeter Kremer 

Financial controler bd | ervaringsdeskundige

Ik wil mijn kennis en ervaring delen met startende en prille HD-beleggers in de regio Den Haag. Bijvoorbeeld in de vorm van een klein clubje beleggers met een niet te ambitieus risicoprofiel, dat eens per maand bijeenkomt en behoefte heeft aan een plan, een doelstelling en een toolbox. Die een vermogen willen opbouwen of al onderweg zijn. Die willen weten hoe je de portefeuille renderend houdt en welke informatie daarvoor nodig is. 

Locatie: Den Haag
E: peterb.kremer47@gmail.com
T: 0640293730Theo Wiegel

Expert hoogdividend-beleggen

Als resident in Spanje houd ik mij al jaren bezig met beleggen. Ik woon aan de Costa Blanca maar ben ook regelmatig te vinden in Barcelona.
Ik heb een brede ervaring met beleggen in het algemeen en ook met beleggen voor dividend. Beleggen voor (extra) inkomen dus.  Wanneer je overweegt om te gaan beginnen met hoogdividend-beleggen of al begonnen bent, kun je rustig eens contact opnemen.  Met mijn kennis en ervaring zou ik je mogelijk kunnen helpen of als sparringpartner kunnen fungeren.

E: theowiegel@gmail.com


Op deze pagina vind je meer informatie over de werkwijze van de Ambassadors en kun je eventueel direct een aanvraag indienen.