Mocht je liever persoonlijk advies/hulp wensen over beleggen in hoogdividendfondsen eventueel in relatie tot je overige financiële planning, dan bieden we die mogelijkheid in de vorm van een persoonlijke service die in samenwerking met onze ambassadors wordt ingevuld. Voor zowel beginnende als ervaren spaarders/beleggers kan dat het verschil maken.
Op deze pagina kun je een (betaald) consult aanvragen. Aan de hand daarvan bekijken we wie je het best kan helpen. De betreffende specialist neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard kun je onze Ambassadors ook rechtstreeks benaderen.Fred Groen

Expert hoogdividend-beleggen | Financieel planner

Sinds 1980 werk ik in de financiële dienstverlening en als financieel adviseur ben ik sterk geïnteresseerd in vermogensplanning en inkomensplanning. Het behalen van een realistisch rendement is de belangrijkste component om doelen te realiseren die mensen hebben. Denk aan aflossen hypotheek, pensioen of eerder stoppen met werken, sabbatical, studie kinderen, beleggen voor de kleinkinderen, grote uitgave in de toekomst, op peil houden levensstijl en nog meer.
Ik ben beschikbaar om tekst en uitleg te geven over de mogelijkheden van “Beter beleggen dan de bank” en op basis van een betaald consult te werken aan de juiste samenstelling van een passende portefeuille op basis van je wensen, inventarisatie risico’s en periodieke toetsing van je beleggingsportefeuille. Speciaal voor beleggers die een persoonlijke begeleider zoeken om mee te sparren en een langere periode wensen samen te werken met een ervaren deskundige op gebied inkomensgericht beleggen heb ik een aanvullend service-abonnement ontwikkeld, dat ik je graag toestuur per mail.

Locatie: Regio’s Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
E: beterbeleggendandebank@xs4all.nl
T: 0624850125Frank van Asten

Ervaringsdeskundige hoogdividend-beleggen

Ik werk mijn hele carrière in de IT sector en de afgelopen vijftien jaar heb ik hier mijn eigen bedrijven in gehad. Ik heb altijd een deel van mijn spaargeld belegd. Ruim 20 jaar geleden begonnen met beleggingsfondsen, maar door de jaren heen tot de conclusie gekomen dat stijgingen leuk zijn, maar als de markt daalt is het resultaat op zijn best nul en feitelijk had ik dan nog steeds niks achter de hand. Vijf jaar geleden het boek van Fred Hendriks over Hoog Dividend beleggen in de VS gelezen en vervolgens gestaag een flinke portefeuille opgebouwd die nu jaarlijks een aanzienlijk dividend uitkeert, met een rendement van 8%+.
In die tijd heb ik veel lessen geleerd hoe je zo’n portefeuille opbouwt, wat je wel kan verwachten en wat zeker niet, hoe je deze goed spreidt, hoe je deze bijhoudt, hoe je op een eenvoudige manier informatie over de verschillende posities vindt. En hoe je geen hartaanval moet krijgen op het moment dat de waarde van je portefeuille daalt.
Graag deel ik die kennis in de vorm van een consult met uitleg hoe je een gespreide portefeuille opbouwt, inclusief het herbeleggen van je dividend. Dit kan persoonlijk of via teams of zoom.

Locatie: Heel Nederland
E: Frank.van.Asten@gmail.com
T: 0623711904 (maar dan graag via Whatsapp)Peter Bruijgom

Ervaringsdeskundige hoogdividend-beleggen

Ex-wijnhandelaar die zaak heeft verkocht en tegenwoordig fulltime belegt in hoog dividendaandelen en opties.

Ik kom graag bij u thuis om uit te leggen hoe hoogdividend-beleggen werkt volgens de “Beter beleggen-methode”. Binnen ongeveer twee uur zult u de methodiek begrijpen en bent u in staat om zelf een HD-portefeuille op te starten.

Locatie: Amstelveen e.o. (werkgebied straal rondom Uithoorn circa 125 km)
E: hbloem@xs4all.nl
T: 0653440029Jos Rutten

Expert hoogdividend-beleggen

Onlangs heb ik besloten om eerder met pensioen te gaan, mede mogelijk dankzij een permanent inkomen in de vorm van dividend uit beleggingen. Beleggen heeft altijd mijn interesse gehad, en gedurende tientallen jaren heb ik diverse beleggingsstrategieën onderzocht en toegepast. De laatste jaren heb ik me echter specifiek gericht op beleggen volgens de ‘beter dan de bank’-methode, waardoor ik de overgang heb kunnen maken van actief inkomen naar passief inkomen.

Wat kunt u verwachten van mijn dienstverlening met betrekking tot dividendbeleggen? We zullen samen de beschikbare aandelenselecties bekijken, relevante informatie op internet raadplegen, uw keuze voor een broker overwegen, en ook de impact van vreemde valuta en belastingen bespreken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van essentiële overwegingen bij het nemen van beleggingsbeslissingen.

Als uw sparringpartner kan ik mijn opgedane kennis en ervaring in dividendbeleggen, oftewel inkomensgericht beleggen, aanwenden om u en andere geïnteresseerden te begeleiden op dit traject. Met een praktische aanpak zullen we stap voor stap werken aan het opbouwen van een winstgevende portefeuille. Dit zal resulteren in een inkomen in de vorm van dividend dat regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal, kan worden uitgekeerd, waardoor u ook de overgang kunt maken van actief inkomen naar passief inkomen.


Locatie: Heel (werkgebied Limburg en Zuidoost-Brabant)
E: jos.rutten@adviesbureaurutten.nl
T: 06-54225089
W: www.adviesbureaurutten.nlMichel Roth

Expert hoogdividend-beleggen

Inmiddels werk ik zo’n 25 jaar in de IT-industrie, waarvan het overgrote deel voor Noord-Amerikaans software bedrijven. In deze periode heb ik altijd geprobeerd om van het geld dat ik overhield meer geld te genereren. Zo heb ik sparen geprobeerd (inclusief deposiet), zelf beleggen, ETF tracking, private banking en crypto. Allemaal hebben ze, ondanks het feit dat ik me er serieus in verdiept heb, niet het resultaat gebracht waar ik op had gehoopt.
Inmiddels blijkt dat hoog-dividend-beleggen de enige manier van beleggen is die voor mij werkt om mijn rendementsdoelen te bereiken. Dit komt mede omdat ik door schade en schande geleerd heb dat ik graag weinig risico’s neem en dat hoog dividend beleggen daar goed bij past en dat hoog dividend beleggen op de juiste manier niet complex is en niet veel tijd verlangt.

Van nature ben ik iemand die graag kennis deelt en door mijn werk in de IT weet ik complexe termen en onderwerpen goed te vertalen en uit te leggen in begrijpelijke taal. Ik kan vooral de beginnende hoog-dividendbelegger op weg helpen met:

  • Het hoog dividend beleggen concept uitleggen.
  • Een plan van aanpak maken/bespreken.
  • Simpele rekenmodellen/hulpmiddelen toelichten.
  • Sparringpartner bij de uitvoering.

Dat kan via een persoonlijk bezoek of via een videogesprek.  

Locatie: Regio Brabant / Zuid-Holland zuid
E: mroth@pangea-solutions.comPeter Kremer 

Financial controler bd | ervaringsdeskundige

Ik wil mijn kennis en ervaring delen met startende en prille HD-beleggers in de regio Den Haag. Bijvoorbeeld in de vorm van een klein clubje beleggers met een niet te ambitieus risicoprofiel, dat eens per maand bijeenkomt en behoefte heeft aan een plan, een doelstelling en een toolbox. Die een vermogen willen opbouwen of al onderweg zijn. Die willen weten hoe je de portefeuille renderend houdt en welke informatie daarvoor nodig is. 

Locatie: Den Haag
E: peterb.kremer47@gmail.com
T: 0640293730Theo Wiegel

Expert hoogdividend-beleggen

Als resident in Spanje houd ik mij al jaren bezig met beleggen. Ik woon aan de Costa Blanca maar ben ook regelmatig te vinden in Barcelona.
Ik heb een brede ervaring met beleggen in het algemeen en ook met beleggen voor dividend. Beleggen voor (extra) inkomen dus.  Wanneer je overweegt om te gaan beginnen met hoogdividend-beleggen of al begonnen bent, kun je rustig eens contact opnemen.  Met mijn kennis en ervaring zou ik je mogelijk kunnen helpen of als sparringpartner kunnen fungeren.

E: theowiegel@gmail.com


Op deze pagina vind je meer informatie over de werkwijze van de Ambassadors en kun je eventueel direct een aanvraag indienen.