Hoe richt ik mijn beleggingsportefeuille in?

‘Afwachten of voorzichtig bijkopen’. Dat was de titel van mijn vorige blogbijdrage. En die vraag speelt steeds nadrukkelijker. Zijn we inmiddels op het punt aangeland dat beleggen in hoogdividendaandelen (opnieuw) interessant is? Nu de beurzen fors zijn gedaald, maar ook weer lijken op te krabbelen kan dit juist voor de dividendbelegger een goed instapmoment zijn.

Niet dat we met hoogdividendbeleggen mikken op forse koerswinsten, maar die zijn natuurlijk wel meegenomen. Belangrijker is dat het dividendrendement hier en daar daardoor fors omhoog is gegaan. En daar doen we het toch vooral om, bij inkomensgericht beleggen.

Het blijft echter wel opletten. Niet alles is nu koopwaardig en we weten niet wanneer beurzen echt stabiliseren. Aan de andere kant: markten lopen altijd op zaken vooruit, dus moet je er tijdig bij zijn.

Tot nu verspreiden we ‘de boodschap’ vooral via de website, informatie-avonden en workshops. Dat kan voorlopig dus even niet. We werken aan oplossingen daarvoor, met als eerste alternatief een Consult-online.
Dat is bedoeld voor mensen die er over nadenken of ze zullen gaan beleggen in hoogdividendaandelen. Of beleggers die met vragen zitten rond hoogdividendbeleggen. Alles kan daarbij aan de orde komen. Hoe richt ik mijn beleggingsportefeuille in? Welke broker zal ik kiezen? Hoe vermijd ik te grote risico’s, enz?

Op deze pagina leggen we in detail uit hoe zo’n Consult on-line werkt en hoe je je kunt opgeven.