Meer weten over hoogdividend-beleggen? In het boek ‘Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen’ wordt stap voor stap beschreven hoe je het aanpakt, al dan niet gebruikmakend van een abonnement op één van de Voorbeeldportefeuilles.
Het hardcover boek is de geactualiseerde versie van het boek Beter beleggen dan de bank. Het boek is ook als e-boek beschikbaar.

Wie nu het hardcover boek bestelt via deze website krijgt een kortingsbon van €20,99, te gebruiken bij het afsluiten van een jaarabonnement in 2022.
[geldt alleen nieuwe abonnees]


Dit zeggen lezers over het boek:

‘Beter beleggen dan de bank’ is geschreven vanuit de optiek dat je het vormen van een vermogen, een spaarpot voor later, het best zelf kunt doen. Veel beter dan de adviseur van de bank, of het beleggingsfonds.” – Huib Koel, Het Financieele Dagblad

“Sterk punt is vooral dat je niet echt, zoals met gewoon beleggen, het schip in zult gaan. Je gaat namelijk niet voor de grote klapper, maar voor een permanente inkomstenstroom met een realistisch rendement.”

“Tijdens het lezen geen moment het gevoel gehad in een richting van weer een nieuwe manier van beleggen getrokken te worden door een mooi verkooppraatje.”

Inkijkexemplaar