Meer weten over hoogdividend-beleggen? In het boek ‘Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen’ wordt stap voor stap beschreven hoe je het aanpakt, al dan niet gebruikmakend van een abonnement op één van de Voorbeeldportefeuilles.
Het hardcover boek is de geactualiseerde versie van het boek Beter beleggen dan de bank. Het boek is ook als e-boek beschikbaar.

‘Beter beleggen dan de bank’ is geschreven vanuit de optiek dat je het vormen van een vermogen, een spaarpot voor later, het best zelf kunt doen. Veel beter dan de adviseur van de bank, of het beleggingsfonds.’
Huib Koel, Het Financieele Dagblad

‘Ik had nog weinig ervaring met beleggen. Dit boek is zeker een goede optie in dat geval! Het legt praktisch uit wat alles betekent en vooral wat je ermee kan doen en wat het je oplevert, zonder zich te verliezen in de theorie.
Bol.com


Gezien de jarenlange, aantoonbare resultaten door middel van beleggen in hoog dividend aandelen, lijkt me dit zeker het alternatief ten opzichte van de andere producten op de beleggersmarkt.
Bol.com

Wat is dit toch een interessante manier van beleggen. Destijds in de crypto flink wat geld verloren, maar dit boek heeft ervoor gezorgd dat ik nu een passief inkomen kan opbouwen.’
Bol.com


NU TIJDELIJK: GRATIS E-BOEK BIJ AFSLUITEN JAARABONNEMENT
[geldt alleen voor nieuwe abonnees]
Inkijkexemplaar