Meer weten over hoogdividend-beleggen? In het boek ‘Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen’ wordt stap voor stap beschreven hoe je het aanpakt, al dan niet gebruikmakend van een abonnement op één van de Voorbeeldportefeuilles.
Het hardcover boek is de geactualiseerde versie van het boek Beter beleggen dan de bank. Het boek is ook als e-boek beschikbaar.

‘Beter beleggen dan de bank’ is geschreven vanuit de optiek dat je het vormen van een vermogen, een spaarpot voor later, het best zelf kunt doen. Veel beter dan de adviseur van de bank, of het beleggingsfonds.’
Huib Koel, Het Financieele Dagblad

Het heeft een lage drempel en zeker iets voor de belegger, die zelfstandig voor een aanvulling van zijn inkomen of pensioen wil zorgen. Een echte aanrader !
Bol.com

Ik had nog weinig ervaring met beleggen. Dit boek is zeker een goede optie in dat geval! Het legt praktisch uit wat alles betekent en vooral wat je ermee kan doen en wat het je oplevert, zonder zich te verliezen in de theorie.
Bol.com

‘Ik heb dit boek in een avond uitgelezen en was er verbaasd over dat ik deze beleggingsmethodiek helemaal niet kende. Ik beleg al vele jaren, maar op deze wijze krijg ik een permanente stroom van maandelijkse inkomsten, die zeer welkom zijn.’
Bol.com


NU TIJDELIJK: GRATIS E-BOEK BIJ AFSLUITEN JAARABONNEMENT
[geldt alleen voor nieuwe abonnees]
Inkijkexemplaar