De rente is tot een historisch laag peil gezakt en zal de komende tijd nauwelijks stijgen. Het boek ‘Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen’ biedt een alternatief. Het laat zien hoe je je geld zelf solide belegt in gerenommeerde Amerikaanse bedrijven die maandelijks of per kwartaal een deel van de winst uitkeren in de vorm van dividend. En dat levert aanzienlijk meer op dan de spaarrente, met belangrijk minder risico dan ‘gewoon’ beleggen.


Het boek begint met een overzicht van de verschillende mogelijkheden om te sparen voor later, met de voor- en nadelen. Van banksparen tot investeren in een vakantiewoning. Dan blijkt dat zogenaamd hoogdividend-beleggen in Amerika bijna altijd de betere optie is.

Want Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land gebruikelijk is. Dit wordt sterk ge­stimuleerd door de Amerikaanse overheid en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen te spa­ren voor bijvoorbeeld hun pensioen. Hoogdividend-beleggen is in Amerika dan ook de gewoonste zaak van de wereld. Zonder veel inspanning kun je via een bewezen strategie ook als Nederlander daarvan profiteren en 8 tot 12 procent rendement maken op je geld. Zonder elke dag te hoeven letten op eventuele koersbewegingen.

Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen

Het boek legt stap voor stap uit hoe je dat aanpakt. Er wordt uitgelegd welke fondsen hoogdividend uitkeren en waar je die zelf kunt vinden. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het abonnement op het Advanced Income Plan of het Easy Income Plan, waar je een aantal voorgeselecteerde fondsen kunt vinden.

Opzet is dat je begint met het bepalen van je spaardoel. Vervolgens koop je je eerste aandelen en wacht je op het eerste dividend. Als je dat eenmaal in de vingers hebt, ben je klaar voor de volgende stap en kun je je eigen portefeuille samenstellen. Zonder tussenkomt van wie dan ook, zonder hoge kosten te betalen aan de bank, en zonder wakker te liggen van plotselinge koersbewegingen op de beurs.

Het boek vormt een praktische handleiding voor iedereen die zijn finan­ciële toekomst zeker wil stellen: individueel, als ZZP-er of als eigenaar van een bedrijf. Voor degenen die zich verder in de materie willen verdiepen organiseert de uitgever – inmiddels drukbezochte – webinars.

Lees de recensies!

Bestel het boek