Bij het Active Income Plan heb je onder meer keus uit zo’n 40-50 kansrijke (typen) hoogdividend-fondsen in een Voorbeeldportefeuille en ontvang je maandelijks de nodige achtergrond-infomatie over hoog dividend beleggen.

Active Income Plan
vanaf 16,25 / maand

bij jaarabonnement / €21,67 per maand bij kwartaalabonnement

Toegang tot Voorbeeldportefeuille: met ca. 40-50 fondsen
Verwacht rendement: 8-12%
Maandelijkse update per e-mail
Nieuwsflashes bij tussentijdse wijzigingen
Toegang tot supportdesk
Ieder kwartaal een gratis Update Webinar
Uniek Forum over hoogdividend-beleggen
Gratis E-boek Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen (bij jaarabonnement)
+ LYNX biedt u als abonnee van Beter beleggen dan de bank de actie ‘Open een rekening en ontvang tot € 250 transactiekosten terug’. Maar check altijd of er eventueel nog een tijdelijke andere aanbieding geldt bij LYNX.

Kies zelf voor een financieel zekere toekomst
Het Active Income Plan is bedoeld voor beleggers die een ruime keuze willen hebben in hoogdividend-fondsen. De Voorbeeldportefeuille is opgebouwd uit zo’n 40-50 stabiele fondsen, verdeeld in vijf typen waarmee vrijwel alle sectoren worden afgedekt, van onroerend goed tot high-tech. Dat zorgt voor een goede spreiding van je beleggingen.

Het zijn allemaal fondsen waarbij het dividend gedurende langere tijd (soms vele jaren) consequent en controleerbaar wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders.
Je kunt zelf kiezen welke fondstypen je voorkeur hebben en hoeveel en hoe vaak ze uitbetalen. Zowel laag-, midden-, als hoogrisico-fondsen maken deel uit van de portefeuille.

Alle fondsen in de portefeuille kun je dagelijks kopen en verkopen op de bekende beurzen van Amerika, via gerenommeerde Nederlandse brokers.
Je bent je eigen fonds­beheerder met je eigen dividendstrategie. En je betaalt geen beheerskosten aan een financiële instelling.
Doelstelling van het Active Income Plan is een rendement van gemiddeld 8-12% per jaar.
Meer info |Bekijk actuele dividend percentages