Permanent inkomen met Amerikaanse hoogdividend-aandelen is de titel van het boek geschreven door Fred Hendriks en uitgegeven door uitgeverij Reith|Hendriks & partners. Het is geactualiseerde versie van het in 2017 verschenen boek Beter beleggen dan de bank. Als achtergrondinformatie hebben we daar de website www.beterbeleggendandebank.nl aan toegevoegd. Daarmee kun je de actualiteit van hoogdividend-beleggen in de VS op de voet volgen.

We verzorgen daartoe regelmatig updates in de vorm van nieuwsbrieven, webinars en workshops. Met die informatie kun je zonder tussenkomst van een bank of vermogensbeheerder zelf profiteren van de hogere dividenden die een groot aantal Amerikaanse fondsen uitkeren. Maar let wel: je doet het helemaal zelf dus laat je goed adviseren of het effect dat in deze uitingen aan bod komt, voor jou een passende investering is en of de aanbevelingen in overeenstemming zijn met je doelrisicoprofiel. Beter beleggen dan de bank zelf verkoopt noch bemiddelt in de aanschaf van financiële producten cq. aandelen.

Fred Hendriks is ervaringsdeskundige in hoogdividend-beleggen en gaf er veel lezingen over. Hij heeft zijn kennis en ervaring opgedaan als bestuurder van bekende ict-bedrijven waaronder Hewlett Packard en Oracle en later ook als zelfstandig ondernemer. Zo heeft hij, los van banken en vermogensbeheerders, zijn eigen succesvolle weg gevonden in de financiële wereld.

Hij houdt regelmatig presentaties over hoogdividend-beleggen. Zo leidt hij veelal de succesvolle workshops waar lezers van het boek in een halve dag een uitgebreide toelichting krijgen en er volop gelegenheid is om vragen te stellen. Ook introduceert hij hoogdividend-beleggen voor degenen die onbekend zijn met het fenomeen middels voorlichtingsbijeenkomsten en webinars.

Ook kunt u op deze site zijn blogs lezen, waarin hij ingaat op actuele onderwerpen rond hoogdividend-beleggen.