Over Beter beleggen dan de bank zijn de nodige video’s beschikbaar. We lichten er een paar uit:

Podcast: Vrijheid Vastgoed


Recent was Fred Hendriks te gast bij de podcast van Vrijheid Vastgoed. Dat is, zoals het woord al zegt, een platform voor mensen die geïnteresseerd zijn in beleggen in vastgoed, begonnen door Martijn van den Berg. In de podcast houdt Beter beleggen dan de bank een pleidooi over Income-beleggen als alternatief voor het rechtstreeks beleggen in vastgoed. Daarbij kwam natuurlijk aan orde dat Bbddb ook belegt in Real Estate maar wel indirect via aandelen in Real Estate Investment Trusts (REITs).

Kennismaken met Income-beleggen
Een complete actuele introductie van hoogdividend-beleggen in de VS in de vorm van een onlangs gehouden webinar.

Fred Hendriks meets Steven Bavaria
Steven Bavaria schreef de bestseller The Income Factory, over hoog dividend beleggen in de VS. Fred Hendriks schreef de Nederlandse bestseller Permanent Inkomen met Amerikaanse hoog dividend aandelen over hetzelfde onderwerp. Onlangs spraken ze elkaar via een live verbindingen bij het symposium Financial freedom met Amerikaanse hoogdividendaandelen (25 november 2023).


Hoogdividendbeleggen in de VS

Een korte introductie van Fred Hendriks over hoog-dividendbeleggen in de VS

Lynx Masterclass

Een uitgebreide introductie van hoogdividend-beleggen bij broker Lynx.

Lynx Masterclass

Een uitgebreide introductie van hoogdividend-beleggen bij broker Lynx met het accent op preferente aandelen en babybonds, de veiligste fondsen voor hoogdividend beleggen (9 april 2024),

Nog veel meer hoog dividend video’s vind je hier op Youtube.